Sådan bygger du din egen tøjstativ

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

Et kraftigt, velbygget tøjstativ, der ser godt ud i dit hjems interiør, er svært at få fat i, og hvis du til sidst finder et, vil det koste en pæn krone. Så hvorfor ikke bygge din egen? Mens du er i gang, så smid nogle hjul på den, så den kan rulle ud af syne, når du vil skjule den. Dette gør-det-selv-tøjstativer tager mindre end 30 minutter at samle og er stærkt nok til at rumme alt, hvad du vil have på det (tunge vinterfrakker inkluderet). Det bedste af det hele er, at den sorte tøjstang giver disse tøjstativer et smukt industrielt look, der passer ind i ethvert interiør.

Før du begynder

Før du køber forsyninger, skal du bestemme, hvor stort eller lille dit specifikke tøjstativ skal være. Denne tøjstativs 4 fods bredde og 6 fods højde kan justeres, så den passer ind i dit rum. Du skal blot forlænge eller forkorte siderne og de øverste og nederste rørsektioner, men planlægge de samme fittings. Derudover kunne 5-tommers brystvorter skiftes til længere, hvilket ville give tøjstativet mere stabilitet, hvis du opbevarede tungere genstande.

Hvis du ikke kan bestemme størrelsen, så husk på, at du nemt kan øge størrelsen på dette tøjstativ på et senere tidspunkt ved at tilføje nogle rør og fittings.

Sådan bygger du et tøjstativ

Følg disse trin for at samle et rullende tøjstativ lavet af forgevind sort jernrør.

Saml basen

At samle tøjstativet fra bunden og op vil være den hurtigste og nemmeste metode. Start med at skrue en 5-tommer ind i modsatte sider af en tee, og skru derefter en 3-tommer ind i toppen af ​​tee. Gentag med den anden tee og de resterende dele.

Skru albuerne på plads

For enden af ​​hver 5-tommer brystvorte skrues en albue på plads, indtil den vender modsat retningen af ​​toppen af ​​tee.

Forbind undersiderne

I den udsatte ende af hver 3-tommers skrues endnu en t-shirt på plads. Forbind de to nederste sider ved at skrue en 4-fods sektion af rør ind i enden af ​​hver tee. Skru en 2-tommers nippel og den ene halvdel af en unionspasning i den resterende åbne ende af tee. Slutresultatet skal være en base, der sidder på fire fødder med to åbne unionshalvdele vendt opad. Juster hver albue, indtil de hver især vender mod gulvet.

Installer hjul

Spænd møtrikken på ekspansionsstammens hjul, indtil gummipakningen passer tæt ind i enden af ​​hver albue, og glid på plads. Læg den færdige underdel til side.

Saml topsektionen

Skru de resterende albuer ind i enderne af den resterende 4-fods sektion af røret, og skru de 6-fods sektioner af røret ind i den anden side af albuerne. Skru den anden halvdel af unionsbeslagene ind i de nederste ender af det 6-fods rør.

Forbind sektioner

Sæt den øverste halvdel af tøjstativet på den nederste halvdel og stram koblingerne sammen.

Rengør med acetone

I et godt ventileret område skal du tørre hele tøjstativet af med acetone for at fjerne eventuelle olieagtige rester fra røret.

ADVARSEL

Acetone kan forårsage hudirritation: Bær handsker til beskyttelse.1

Forsegl med voks

Tør på og afpuds indsæt efterbehandlingsvoks for at forsegle røret og beskytte dit tøj mod rust og oliepletter.

Sådan øger du størrelsen på dit tøjstativ

Følg disse trin for at øge størrelsen på dit sorte tøjstativ i jern.

Fjern den øverste halvdel fra den nederste halvdel

Skru tilslutningsbeslagene af på hver side for at adskille den øverste halvdel fra den nederste halvdel. Skru den ene side af hver 4-fods sektion af røret og placer den fjernede side af begge halvdele på jorden (dette vil være meget lettere med en hjælpende hånd).

Installer t-shirts og union

Skru en tee ind i enden af ​​hvert 4-fods bøjlestang til væg, vend den nederste tee opad og toppen nedad. I toppen af ​​den nederste sektions tee tilføjes en 2-tommers og den ene halvdel af en union. Skru den anden halvdel af foreningen ind i den ene ende af et andet 6-fods rør, og skru den anden ende af bøjlestangen ind i bunden af ​​den øverste tee.

Tilføj sektion og saml igen

I slutningen af ​​hver tee tilføjer du endnu en 4-fods vandrør tøjstativ. Saml de fjernede sider af gardarobestativet igen i den anden ende af de nye 4-fods sektioner.

Forbind øverste og nederste halvdele igen

Sæt den øverste halvdel af tøjstativet på den nederste halvdel og stram koblingerne sammen.

Rens og voks

Rengør den nye sektion med acetone og følg op med pasta efterbehandlingsvoks.

Hvor ofte skal voks påføres igen

Der er intet fastsat interval for genpåføring af voks på sort jernrør. Vær blot opmærksom på røret for at sikre, at det ikke ruster eller efterlader rester på dit tøj. Se desuden instruktionerne på din specifikke pastavoks for genpåføring.

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, tøjdampere, entremøbler osv. som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskellige tøjmærker til damer, dyre tøjmærker, bæredyttige tøjmærker, populære tøjmærker, træningstøj osv.

Mere Netbutikker