Sådan finder du de bedste tilbud på tøjdampere

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

Hvis du hader at trække strygebrættet og strygejernet frem, men også gerne vil af med krøllet tøj, så overvej at købe en tøjdamper. En tøjdamper er et letanvendeligt og effektivt værktøj til at fjerne rynker fra tøj, sengetøj, møbelbetræk og gardiner.

Hvis den bruges korrekt, vil den høje temperatur af dampen også dræbe bakterier på stoffer, der forårsager lugt og efterlade tøjet dufter friskere mellem turene gennem vaskemaskinen eller renseri.

Som professionelle rengøringsassistenter ved, er dampning hurtigere end strygning og vil ikke svide eller beskadige de fleste stoffer. Men hvis du ønsker skarpe folder og sprøde, stivede skjorter, kan en tøjdamper ikke give disse resultater, og du skal bruge et strygejern og et strygebræt.

Som vaskeekspert og konsulent har jeg testet mange typer tøjdampere og kan vejlede dig, når du beslutter dig for, hvilken type tøjdamper du skal købe. Når du først har en håndteamer steamer til tøj, vil du opdage, at den ikke kun fjerner rynker fra tøjet, men der er mange måder at bruge den rundt omkring i huset til at damprense andre overflader.

Før du køber en tøjdamper

Hvor ofte og hvor du planlægger at bruge en tøjdamper vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type du skal købe. Håndholdte modeller er perfekte til lejlighedsvis brug i hjemmet eller til rejser. Gulvmodeller er mere kraftfulde og ideelle til længere, hyppigere dampningssessioner.

Inden du køber enten en gulvmodel eller håndholdt tøjdamper, skal du overveje de funktioner, der er vigtige for dig.

Varmeindstillinger: At have en række varmeindstillinger vil lettere rumme forskellige typer stoffer fra sarte snørebånd til robust bomuld.

Vandtank: Sammenlign kapaciteten af ​​vandtankene, når du køber en tøjdamper. En større tank vil give en længere dampsession mellem genopfyldningerne. En gennemsigtig tank er et plus at forudsige, hvornår damperen løber tør for damp.

Håndgreb: Hvis du planlægger at bruge en håndholdt damper, så test, at den har et behageligt greb til din håndstørrelse. De fleste opretstående modeller har et meget mindre greb.

Tænd/sluk-kontroller: Hvis du damper flere beklædningsgenstande, vil du ikke have, at tøjdamperen konstant udsender damp, når du ikke bruger den. Billigere modeller har muligvis ikke en "on hold"-tilstand. En udløserlås til at producere kontinuerlig damp er nyttig til længere sessioner og forhindrer håndtræthed.

Sikkerhed: Stabilitet er vigtigt for at forhindre, at varmt vand løber ud, når tøjdamperen ikke er i brug. Slukker modellen automatisk, når den ikke er i brug, eller hvis vandtanken er løbet tør?

Tilbehør: For både håndholdte og opretstående modeller er et udvalg af børster eller damphoveder et plus for at rumme en række forskellige stoffer. Sammenlign længden af ​​den fleksible slange på opretstående modeller til de dampende gardiner og vægbeklædninger.

Tilbehør: En varmebestandig opbevaringstaske og en foldbar bøjle er ønskeligt tilbehør til håndholdte dampere.

Energiforbrug

Læs det med småt om hver dampers watt- og energiforbrug. Stort watttal svarer til hurtigere og varmere dampproduktion, men skaber også højere energiomkostninger. Mens tøjdampere ikke er vurderet af U.S. Environmental Protection Agencys Energy Star-program, har nogle producenter introduceret energibesparende modeller.

Opbevaring

Håndholdte tøjdampere kan gemmes væk i linnedskabet eller hylde i vaskerummet. Gulvmodeller er væsentligt større og kræver gulvplads til opbevaring. Når du køber en håndholdt rejsedamper, skal du kigge efter håndtag, der falder sammen for at lette pakningen.

Typer af tøjdampere

Hvor vil du bruge damperen oftest – derhjemme eller når du rejser? Tøjdampere kan være gulvmodeller eller håndholdte.

Opretstående dampere

Gulvmodeller eller opretstående dampere er de mest kraftfulde og har store vandbeholdere, der er designet til at håndtere længere dampsessioner med flere beklædningsgenstande. De fleste har indbyggede bøjler til 360-graders adgang til beklædningsgenstande og flere hoveder til at rumme forskellige typer stoffer. De er omfangsrige, dyrere og mindre bærbare end håndholdte dampere.

Håndholdte dampere

Håndholdte dampere har mindre vandtanke, men er meget mere kompakte og nemmere at opbevare end gulvmodeller. Mange håndholdte modeller er lige så kraftige som en opretstående damper, men har mindre vandtanke. Flere mærker tilbyder flere damphoveder til forskellige typer stoffer. Disse dampere er mere overkommelige, og du kan finde en, der er lille nok til at pakke til rejsen.

Rejsedampere

Den mindste type tøjdamper, rejsedampere er lette, ofte med et sammenklappeligt håndtag og nemme at pakke. Disse dampere er mindre kraftige end andre modeller, vandtanken er lille, og de kommer normalt kun med ét damphoved.

Omkostninger

Tøjdampere kan variere i pris fra omkring $ 20 til langt over $ 200 afhængigt af, om du vælger en rejse-størrelse damper eller en deluxe opretstående model. Prisen er baseret på vandtankens kapacitet, watt alder, funktioner og tilbehør.

Mange forhandlere tilbyder de bedste priser under årets udsalg til helligdage. Når du køber dyrere opretstående dampere, så spørg om køb af en displaymodel for at spare penge.

Sådan vælger du en tøjdamper

Tøjdampere kan være gulvmodeller, håndholdte eller rejsestørrelser. Udvælgelsen bør baseres på, hvor ofte du tror, du vil bruge det, dit budget, lagerplads, og hvor du planlægger at bruge det oftest.

Hvor ofte og hvor vil du bruge en tøjdamper?

Gulvmodeller eller opretstående damper til tøj er designet til brug af en hyppig og seriøs damper. De har store vandtanke og en højere watt til at håndtere lange dampsessioner med flere beklædningsgenstande. Mens de fleste modeller har hjul, er de omfangsrige og ikke let at transportere fra vaskerummet eller omklædningsrummet.

Håndholdte dampere er meget mere kompakte og lettere at håndtere, men er designet til korte dampsessioner. Rejsedampere er en endnu mindre, letvægtsversion af en håndholdt damper.

Tøj Steamer vs. Steam Iron

Mens begge apparater bruger damp til at fjerne rynker, er hvordan en tøjdamper og et dampstrygejern bruges, og de endelige resultater er helt forskellige.

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, entremøbler som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskellige træningstøj kvinder, træningstøj mænd, babytøj, bæredygtigt tøj, populære tøjmærker, træningstøj, træningssæt, sportstøj, jogginsæt, løbetøj, gymnastiktøj osv.

Mere Netbutikker