Mest populære butikker for herretøj i Danmark

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

For mange mænd er begrebet mode ikke noget, der har stor betydning eller interesse. Dette betyder ikke, at disse mænd klæder sig dårligt, men som regel er grundlaget bag, hvorfor et bestemt outfit ser godt ud, ikke registreret i deres sind, og derfor produceres et andet slutresultat.

Søn af en skrædder

Vi er en beklædningsteknologisk virksomhed, der fremstiller tilpassede beklædningsgenstande ved hjælp af innovative processer for at eliminere spild i tøjproduktion. Vi masseproducerer ikke, vi laver alt tøj på bestilling. vi har ikke lager eller lagre af usolgt tøj. Hvis en beklædningsgenstand ikke er nødvendig, bliver den ikke lavet. Vores produktionspartnere er udvalgt på baggrund af et exceptionelt dygtighedsniveau, et stærkt fokus på kvalitet, en kompromisløs dedikation til gode arbejdsmiljøer og en fælles vision om at forbedre hvert trin i produktionsprocessen, fra materiale til færdig beklædning

Jack & Jones

For mere end et kvart århundrede siden satte vi os for at indtage verden. Vi var kun et par fyre med vores første jeans kollektion og en passion for denim, der ikke kunne nægtes, Derfor kan vi godt lide at tænke på os selv som mere end blot et brand. Vi er broderskab, en klub, et fællesskab bundet af denim. Og i det fællesskab har vi ét mål – at være der for vores fyre. Vores univers er en dramafri zone, det er nemt at shoppe. Det er gode jeans med gode vibes. Dette er filosofien bag vores brand.

Herrernes Magasin af David K

Fire gange i træk er Herrernes Magasin blevet præmieret af Berlingskes læsere som ’Byens Bedste’ herretøjsforretning. Helt utroligt, når vi nu bare går rundt og hygger os :) med vores gæster. Passer i lange baner. Vi skulle tage kampen op mod de etablerede butikker, og finde kvalitetsmærker ude i verden. Det var mærker, ingen kendte til, men som vi følte os relateret til. Kvalitet og pasform er vores værdier. Leg med farver og lag på lag og se dig selv klassisk eller moderne klassiker. vores modeller er både slanke og individuelle med lidt plads til "det gode liv" Kom med et åbent sind og se dig selv i spejlet. Al magt til dig og vores spejl på væggen.

Weekdays

Weekday er et svensk street-/modemærke præget af ungdomskultur og street style. Mærket tilbyder en unik detailoplevelse og en nøje sammensat blanding af dame-, herre- og tilbehørssortimenter samt et lille udvalg af eksterne mærker.

Suitsupply

En luksusbutik med herretøj, der tilbyder komplette sæsonbestemte kollektioner af jakkesæt, smoking, jakker, skjorter, bukser, sko, frakker, tasker og tilbehør. Shop ready-to-wear eller design din egen stil med Custom Made skræddersy. Skræddere i butikken er også tilgængelige for hurtige ændringer efter behov. Walk-ins er altid velkomne eller book en tid til Custom Made, gruppetilbehør eller personlig shopping på et komplet udvalg.

GOODS

Ved at kuratere en kollektion i konstant udvikling, der byder på både klassiske amerikanske mærker, såsom Red Wing og Levi's, samt kommende danske designere, såsom Norse Projects og Capital Goods, har GOODS-ejer Kasper Hostrup skabt en af de mest stilfulde herretøjsbutikker i byen.

BRUND

Denne hyggelige Østerbro-butik er et himlen for kvalitets jeans og støvler. Med vægt på tidløst herretøj og holdbare varer, der 'kun bliver smukkere, jo mere du bærer dem', har Brund fået sit ry som 'den' københavnske destination for vellavet denim, fodtøj og overtøj.

MARITIME ANTIKKER &

Denne nysgerrige antikvitet-cum-herretøjsbutik er ulig nogen anden butik i København. Beliggende i et kælderrum på den historiske Toldbodgade har ejerne Frans og Magali kurateret en fascinerende samling af smukke nautiske antikviteter til salg sammen med skandinaviske specielle modemærker.

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, de bedste tøjdampere, entremøbler som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskelligt billigt herretøj, billigt arbejdstøj, tøj til kvinder, tøj til mænd, dametøj udsalg, babytøj startpakke, herretøj onine, bæredygtigt tøj, økologisk babytøj, modetøj kvinder, tøj til piger, billigt tøj, tøj outlet, sportstøj, jogginsæt, løbetøj, gymnastiktøj, herretøj udsalg, herretøj osv.

Mere Netbutikker