Gennemgang af bedste Canon kameraer (til video/fotografi) i 2022

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Fesial

Nogle mennesker foretrækker at købe brugt, mens andre er villige til at betale mere på forhånd for ny teknologi, alt afhængig af hvad de værdsætter i deres køb.

Vi har også inkluderet nogle oplysninger om, hvilke modeller der er kendt som nuværende førende inden for videoområdet, samt nogle ideer til, hvor du kan henvende dig, hvis du har brug for hjælp til dit køb eller reparationer.

1. Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D

Canon EOS Rebel SL3 er et Canon kamera af høj kvalitet til både begyndere og eksperter. LCD-skærmen med touchskærm gør det nemt at navigere, hvilket kan være udfordrende med andre kameraer. Den har også et stort antal forskellige indstillinger, der kan tilpasses for at lave det perfekte billede hver gang!

Canon EOS Rebel SL3 / 250D er et DSLR-kamera med en APS-C-sensor og den nyeste DIGIC 8 billedprocessor. Den tilbyder fremragende billedkvalitet, hurtig betjening og kreative filtre til både fotos og videoer.

2. Canon EOS 90D

Canon EOS 90D har et 45-punkts AF-system med alle krydstyper og Dual Pixel CMOS AF til videooptagelse.

Kameraet har en 3″ Vari-Angle Touchscreen LCD-skærm med 1.040.000 punkters opløsning. Den er også i stand til Full HD 1080p ved 60fps eller 24fps i MP4-format.

Canon EOS 90D er et DSLR-kamera, der blev udgivet i slutningen af ​​2018. Det er blevet kaldt det bedste DSLR i sin klasse af mange mennesker, men det er ikke perfekt for alle.

EOS 90D har en APS-C-sensor med et dual-pixel autofokussystem og kan optage med 10 billeder i sekundet.

Der er også masser af andre smarte funktioner på dette Canon kamera! Læs mere for at finde ud af dem alle!

Canon EOS 90D er et kraftfuldt DSLR-kamera med en 24,2 megapixel sensor og et forbedret AF-system til at fange motiver i hurtig bevægelse i svagt lys.

EF-objektivbeslaget understøtter kompatibilitet med alle virksomhedens objektiver fra dets store udvalg af både L- og EF-modeller, inklusive den nye RF-serie.

3. Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II er et kamera med mange funktioner. Den er også perfekt til alle, der ønsker at tage billeder af sportsbegivenheder, dyreliv eller actionbilleder.

Canon EOS 6D Mark II er det nyeste DSLR-kamera fra Canon. Det er et fuldformat, spejlløst og let digitalt spejlreflekskamera, der kan optage 1080p video med 60 billeder i sekundet med kontinuerlig AF.

De nye funktioner i dette kamera er dets autofokussystem og hastighed. Dette kraftfulde kamera har et autofokussystem, der holder trit med motiver i bevægelse i videoer såvel som stillbilleder.

Dens hastighed er også forbedret ved at reducere tiden mellem optagelse af serier af skud til mindre end en tredjedel af, hvad den var på tidligere modeller.

4. Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV er det nyeste DSLR-kamera på markedet. Den har en masse fantastiske funktioner, der vil hjælpe dig med at tage bedre billeder, og den er kompatibel med alle dine yndlingsobjektiver.

Uanset om du er amatørfotograf eller professionel, vil dette Canon kamera hjælpe med at tage dine fotografiske færdigheder til det næste niveau.

Canon EOS 5D Mark IV har et 45-punkts autofokussystem til hurtig og præcis fokusering, som kan bruges med ethvert objektiv. Kameraet optager også med op til 7 billeder i sekundet, så du ikke går glip af de perfekte øjeblikke! Du vil også elske, hvor nemt det er at bruge - bare peg og skyd! Dette gør

Canon EOS 5D Mark IV er et full-frame DSLR med en opløsning på 50,6 megapixel, et ISO-område fra 100 til 102.400 og tilbyder 4K-videooptagelse. Det er blevet beskrevet som det bedste kamera til både stillbilleder og videoer på markedet i dag.

Kameraet har også et forbedret 45-punkts autofokussystem af alle typer, der kan arbejde hurtigt ved hastigheder på op til 8 billeder i sekundet.

5. Canon EOS-1D X Mark III

Canon EOS-1D X Mark III er et professionelt flagskibs DSLR-kamera. Den har verdens første full-frame sensor med 50,6 megapixel, som leverer billeder med høj opløsning og lav støj ved følsomheder op til ISO 409.600 svarende til.

Canons seneste kamera, EOS-1D X Mark III, er et kraftcenter i et DSLR, der kan bruges til alt fra sportsfotografering til portrætsessioner. Jeg vil gennemgå dette kamera og give dig mine tanker om det!

Hvad er det seneste på Canons flagskib DSLR? EOS-1D X Mark III er en af ​​de mest ventede kameraudgivelser i nyere tid. Canon har støt udgivet full-frame kameraer i årevis nu.

Spørgsmålet er, hvordan denne nye model sammenlignes med sine forgængere, og hvad kan den gøre, som andre ikke kan? Jeg vil nedbryde alle specifikationerne nedenfor, så du ved præcis, hvad du går ind til, før du aflægger dine hårdt tjente penge.

Canon har længe været førende inden for fototeknologi, og deres nyeste flagskibsmodel, Canon EOS-1D X Mark III er ingen undtagelse.

Dette digitale spejlreflekskamera har mange opdateringer i forhold til tidligere modeller, herunder forbedret autofokus med 61 punkter, en opdateret sensor med dual D.

Du kan læse på LuminaBlog om netbutikker, hvor du kan købe digitalkamera, polaroid kameraer, engangskamera, Sony kameraer, Canon kameraer, Nikon kameraer, syatemkameraer m.m.

Mere Netbutikker