Bedste spejlreflekskamera og hvorfor du skal have et

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Frida

Spejlløse spejlreflekskamera er selvfølgelig en anden mulighed. De er mindre (i det mindste i de fleste tilfælde), mekanisk enklere, og ligesom DSLR'er tager de udskiftelige linser. Hvis du vil vide mere om, hvordan de sammenligner, læs dette: Spejlløse vs DSLR-kameraer: 10 vigtige forskelle. Eller, hvis du vil vide mere om forskellige kameratyper generelt, så tjek vores trin-for-trin guide: Hvilket kamera skal jeg købe?

Udskiftelige objektiver

Et DSLR er stadig den billigste måde at få et spejlreflekskamera med udskiftelige objektiver og en søger på (du vil opdage, at spejlreflekskamera begynder ikke har søger) og i den anden ende af skalaen, næsten al professionel sport, presse og dyrelivsfotografer vælger full-frame DSLR'er frem for alle andre kameratyper.

Når det er sagt, er der nogle spejlløse kameraer derude som Fujifilm X-T2, Panasonic Lumix G9 og Sony Alpha A7R III, der overtager pladsen for DSLR'er i pro-fotografens tasker.

Mellem entry-level og full-frame spejlreflekskamera er en hel række modeller rettet mod forskellige brugere, forskellige niveauer af erfaring og forskellige budgetter. Her er vores udvalg af de fremragende DSLR-kameraer, du kan købe lige nu:

1. Nikon D850

Hvis du leder efter det ultimative spejlreflekskamera lige nu, så er Nikon D850 det. Dette full-frame monster af et kamera kan være dyrt, men for pengene får du et fantastisk kamera. Den enorme 45,4 MP-sensor leverer billeder med fantastiske detaljer og støjydelse, mens den sofistikerede 153-punkts AF er lånt fra Nikons flagskib D5. Tilføj 7fps burst-optagelse og et væld af avancerede funktioner, pak det ind i et holdbart magnesiumlegeringshus, og du har et kamera, der stort set er i toppen af ​​sit spil til ethvert motiv, du ønsker at optage. Et genialt stykke sæt.

2. Canon EOS 5D Mark IV

Canons EOS 5D-serie af spejlreflekskamera har en rig arv – den originale EOS 5D købte fuld-frame fotografering til masserne, Mark II frigav Full HD-videooptagelse for første gang på et spejlreflekskamera, og mens Mark III blev en stor favorit blandt fotografer. EOS 5D Mark IV finjusterer og forbedrer stort set alt før det med en ny 30,4 MP-sensor og avanceret 61-punkts AF-system. Et genialt spejlreflekskamera, der indtil for nylig var vores bedste valg, men ankomsten af ​​D850 betyder, at den glider en plads.

3. Nikon D500

Nikon har taget sit flagskib D5 spejlreflekskamera og de fleste af dets avancerede funktioner og destilleret alt dette til et mindre, men stadig meget holdbart metalhus. Fuldformatsensoren er erstattet af en 20,9 MP APS-C-chip, der gør det muligt for D500 at optage med hurtige 10 fps og levere en fantastisk høj ISO-ydelse. En genial allrounder med et genialt 153-punkts AF systemkamera betyder, at den udmærker sig ved hurtig action som sport og dyrelivsfotografering, men stadig har kapaciteten til at optage landskaber og portrætter. Hvis prisen er lidt høj, så tag et kig på D7500. Den sidder under D500 og arver mange af dens teknologi, inklusiv 20,9 MP-sensoren.

4. Nikon D7500

Billigere end D500, og selvom den ikke tilbyder helt den samme pro-spec ydeevne, pakker Nikon D7500 den samme fremragende 20,9 MP-sensor, men i et endnu mere kompakt og overkommeligt hus. Det nye kamera får muligvis ikke 153-punkts AF-systemet fra D500, men det forbedrede 51-punktssystem i D7500 sætter stadig en masse rivaliserende systemer i skyggen, mens 4K-videooptagelse, vippevinkel touchskærm og 8fps burst-optagelse er nogle af højdepunkterne. D7500 er helt sikkert et fristende perspektiv for både nye og eksisterende brugere. Alternativt kan du tage et kig på 24,2 MP D7200 - den er muligvis blevet overgået af D7500, men den er stadig en af ​​de bedste entusiast DSLR'er derude.

5. Canon EOS 7D Mark II

Ligesom D500 ovenfor, låner EOS 7D Mark II meget fra sin storebror, EOS-1D X (der nu er blevet erstattet af EOS-1D X Mark II), hvilket bringer 10fps-optagelse og et professionelt autofokussystem til amatørmarkedet. Nu kan du skyde action og sport som de professionelle, men til en pris inden for rækkevidde af entusiaster. EOS 7D Mark II er ikke kun en højhastighedsspecialist, det er et fantastisk allround-kamera. Den er hård, med en legeret krop og vejrforseglet kontrol, den har en fantastisk sensor med et avanceret dual-pixel hybrid autofokussystem, og det er også et kraftfuldt videokamera.

Du kan læse på LuminaBlog om netbutikker, hvor du kan købe video kamera, digital kamera. Læs også anmeldelser på GlobalTools.

Mere Netbutikker