Hvilken slags træningstøj skal du bruge til yoga?

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

Uanset om det er dit valg af stof, farve eller stil, er det svært at afvise, at det, du har på i en yogatime, kan have stor indflydelse på din praksis. Selvom det kan kræve lidt tålmodighed og eksperimenter, har vi lavet flere tips til at vælge yogatøj for at få dig til at føle dig cool, komfortabel og selvsikker på og uden for din yogamåtte.

Hvilken slags tøj går folk i til yoga?

Ofte er en yoga påklædning et omstridt emne. Mange yogier hævder, at det at bære ordentlige yogabukser eller andet fra dit tøjstativ er helt afgørende for at opnå det fulde udbytte af praksis. Andre hævder, at det eneste, der betyder noget, er din personlige præference, så hvis du ikke kan lide noget, så er det bedst bare ikke at bære det.

Enhver form for træningstøj eller aktivt tøj er acceptabelt at bære i din yogapraksis. De fleste studerende holder det enkelt ved at bære en løstsiddende top ovenpå en sports-bh med et par yogabukser. Mere avancerede behandlere får fordel af at bære high-end præstationsbeklædning, der er specielt designet med al den drejning og bøjning, der er nødvendig i asanas. For at få en bedre idé om, hvilket tøj folk har på til undervisning, er der en række yogatøjmærker, du kan udforske.

Hvordan skal du klæde dig på til en yogatime?

Der er et væld af forskellige muligheder for aktivt tøj at vælge imellem, men det vigtigste er at finde tøj, der er behageligt at strække sig i og dækker din krop til dit niveau af beskedenhed og kropstemperaturbehov. Når du dyrker yoga, vil du til sidst bemærke, at du vil være mere komfortabel, når du er i bestemt tøj. Vær opmærksom på, hvad der får dig til at føle dig godt under din praksis, og drag derefter dine valg mod det.

Når du skal vælge hvilket outfit du skal have på, kan du også overveje mange forskellige ting fra dit humør til typen af ​​klasse. Overvej et eller flere af følgende, når du vælger et outfit, du skal have på.

Bær tøj der passer dig ordentligt

behageligt yogatøj Når du vælger tøj til yoga, skal du sørge for, at det sidder ordentligt! Yogatøj skal sidde behageligt, men ikke begrænse bevægelsen. De skal heller ikke klemme eller binde. Vælg også elastiske stoffer, såsom bomuld og lycra, i stedet for tætstrikkede materialer, som kan forårsage ubehag, mens du laver stillinger.

Det kan virke indlysende, men det er vigtigt, at tøjet sidder korrekt. Et par dårligt siddende bukser eller shorts kan belaste visse områder af din krop unødigt.

Også, på samme måde som sko, betyder størrelsen noget. Det er vigtigt at finde genstande, der passer godt nok, så du kan bevæge dig frit gennem en bred vifte af asanas. Men hvis du skal ned en størrelse, så husk, at de fleste yoga-outfits er små. Når du køber nyt træningsudstyr, skal du tjekke størrelsesskemaerne omhyggeligt, før du køber noget.

Løst eller stramt tøj?

Når du først starter med din yogarutine, kan det føles godt at bære stramt tøj i starten på grund af al den udstrækning, der er involveret i yogastillinger. Men som tiden går, kan det samme tøj begynde at forårsage ubehag eller endda smerte, hvis det bæres for længe. Hvis dette sker, så prøv at skifte til løstsiddende tøj, såsom leggings, tights, joggingbukser osv., som giver mere plads til bevægelse under træning.

Ulempen ved at miste tøj er, at det kan være ubehageligt, hvis det samler sig, og de kan forårsage uventede garderobefejl og utilsigtet eksponering under inversioner. Du kan også finde underdele med snøre i taljen for at være nyttige, da de føles mere sikre end elastiske linninger.

Overvej lag for vejret

Da vintermånederne normalt betyder koldere vejr, bliver du sandsynligvis nødt til at skifte til varmere outfits hurtigere end normalt. Det er bedst at bære lag i stedet for kun et enkelt lag tøj. Dette hjælper med at forhindre varmetab fra din krop, når du også går udendørs og fra undervisningen. Mens du varmer op i din træning, kan du pille lagene af for at opretholde en behagelig temperatur.

Hvor meget vil du svede?

På en varm sommerdag eller i et opvarmet yogastudie finder de fleste af os yogatimerne lidt ubehagelige og svedige. Dette ubehag og svedenhed er meget almindeligt for dem, der dyrker hot yoga eller kraftige typer klasser. Hvis du er bekymret for at blive svedig, så bør du bestemt ikke bære bomuld eller tykke stoffer. Langærmede toppe og almindelige yogabukser kan også føles ubehageligt.

Vælg i stedet højtydende stoffer, der kan transportere sved og overskydende fugt væk. Overvej capris eller endda yogashorts som underdele og bare en yoga-bh som top. Prøv at vælge tøj, der giver god ventilation, især hvis du er tilbøjelig til at blive overophedet. Se efter skjorter, der har mesh-paneler langs siderne, ryggen og skuldrene. De lader luften flyde frit, mens de holder dig kølig på samme tid.

Kan du trække vejret let?

Sørg for, at din top ikke begrænser din evne til at tage en dyb indånding. Åndedrætsøvelser er en væsentlig del af øvelsen, så sørg for at undgå alt for restriktive eller stramt omkring din mave eller bryst. De fleste yoginier foretrækker at bære en løstsiddende top ovenpå en sports-bh frem for normale bh'er, når de træner. Dette skyldes, at disse typer bh'er giver støtte, hvor det er nødvendigt uden at føles begrænsende for din ånde.

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, tøjdampere, entremøbler som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskellige træningstøj kvinder, træningstøj mænd, bæredyttige tøjmærker, populære tøjmærker, træningstøj, træningssæt, sportstøj, jogginsæt, løbetøj, gymnastiktøj osv.

Mere Netbutikker