Gennemgang af de bedste Sony-kameraer (til video/fotografi) i 2022

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Frida

Når det kommer til kameraer, har Sony noget at tilbyde stort set alle. Det kan være svært at vælge et af deres mange kvalitetskameraer.

Det er derfor, vi i dag taler om de bedste Sony-kameraer. Hvis du leder efter et kamera fra virksomheden, finder du det her.

Først vil vi tale om de bedste kameraer, Sony har at tilbyde. For det andet vil vi tale om de ting, du skal overveje, før du vælger et kamera.

Så lad os uden videre dykke ind.

1. Sony A7 III

Sony har altid været et elektronikfirma i topklasse, men de overgik virkelig sig selv med A7 III.

Det har måske ikke alt det bling, du får fra deres dyrere produkter som Sonys nyeste flagskibskamera eller telefon, men det er på en eller anden måde endnu mere alsidigt og velbygget end disse modeller.

Stabiliseringssystemet lover at give 5EV kompensation.

Den bagbelyste billedsensor på 24,2 MP og den seneste generations processor arbejder begge sammen for at give et fantastisk toneområde, der vil blæse dit sind, når du bruger superhøje ISO-indstillinger.

Derudover er håndteringen god, men måske lidt lille for nogle mennesker, der er vant til at bruge pro-linser på deres krop.

Gælder desværre på tværs af alle Alpha-modeller, så der er ingen løsning på det, medmindre man helt vil have et andet kamera.

Jeg vil sige, at næsten ethvert Sony kamera er godt for dine penge takket være deres topydelse til en fornuftig pris.

Imidlertid; A7III står stadig som den bedste i sin line-up. A7- og A7II-modellerne kan være billigere, men de kan ikke konkurrere med denne models nyere funktioner eller fotos af bedre kvalitet.

2. Sony A7R Mark IV

"R"-modellerne i Sonys kameraer i A7-serien er først og fremmest designet til opløsning.

Sony A7R Mark IV sætter standarden med sit nye, rekordstore 61-megapixel kamera, der har mere end dobbelt så mange pixels som ethvert andet Sony- eller fuldformatkamera på markedet i dag.

Detaljegengivelsen er spektakulær, selvom gevinsten måske ikke er helt så åbenlys, som de bare tal kunne antyde.

I virkeligheden betyder dette, at selvom den slår op på den gamle model A7R Mark III med hensyn til ren kraft og skønhed med sin nye sensorteknologi.

Det er især mere tydeligt, når du sammenligner billeder og video fra andre kameraer med dem, der er taget med A7R Mark IV.

Der er kun så meget, du kan se fra en masse statistikker, der kastes rundt som konfetti ved en 8-årigs fødselsdagsfest.

3. Sony A9 II

A9 II er den næste generation af Sonys flagskibskamera, og det har alle de samme banebrydende funktioner, som gjorde sin forgænger til sådan en sensation.

Men denne gang har de smidt deres nyeste Bionz X-processor ind for mere hastighed og præcision end nogensinde før på en enhed som denne.

Ikke nok med det, men Sony tilføjede også nogle søde opgraderinger som 425 kontrast AF-punkter til præcisionsfokusering og 693 fasedetekterende AF-punkter, der kan identificere mål på op til 23 fod væk.

4. Sony ZV-1

Sony ZV-1 leverer alt, hvad en vlogger kan ønske sig i et kompaktkamera, og den kommer med Sonys fremragende AF-system.

Der er funktioner til at hjælpe uerfarne fotografer/videografer/vloggere med at få gode resultater. Eksponeringen kan styres automatisk eller manuelt.

Der er endda et ND-filter plus log- og gammakontrol. Det gør det nemt at optage fantastisk 4K-video, men du har stadig masser af kontroller, når du har brug for dem!

Alt dette tilføjer op til et lokkende lille (eller knap så lille) videokamera til dit næste YouTube-mesterværk, om noget bare fordi navnet er fantastisk.

5. Sony RX0 II

Sony er måske ikke det bedste mærke til actionkameraer, men de er stadig en kraft at regne med.

Dette Sony kamera er ikke billigt, og det kommer ikke uden dets kompromiser. En af disse ulemper ville have at gøre med størrelse.

Denne lille fyr kommer ikke i nærheden af din lomme!

Men hvis du leder efter kvalitet frem for tilgængelighed, kan dette være lige hvad du har brug for. Den har en utrolig høj 15 MP-sensor, der vil fange alt i krystalklare detaljer.

Du kan læse på LuminaBlog om netbutikker, hvor du kan købe digitalkamera, polaroid kameraer, engangskamera, Sony kameraer, Canon kameraer, Sony a7 iii m.m.

Mere Netbutikker