Bedste videokameraer til vlogging

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Frida

Alligevel skal optagelserne være engagerende og ses. Selvom vi ikke kan hjælpe dig med at tiltrække og fastholde seere eller udvikle din online-persona, kan vi sørge for, at du ser og lyder bedst muligt online – og for meget få penge på forhånd.

Et godt udgangspunkt er at beslutte, hvilken slags videooptagelse du vil lave. Du behøver ikke at bruge tusindvis eller endda hundredvis af dollars på et avanceret DSLR-kamera, hvis du nemt kan få den videokvalitet, du ønsker, med din telefon eller et webcam med en mikrofon. Et godt videokamera behøver heller ikke at koste en formue eller optage 4K-video. De fleste af de overkommelige videokameraer har funktioner som optisk billedstabilisering, slowmotion, autofokus, LCD-touchskærme, følsomhed ved svagt lys, ekstern mikrofonindgang og mere.

I denne roundup hjælper jeg dig med at finde det bedste videokamera. Jeg har holdt omkostningerne i tankerne, så du behøver ikke bekymre dig om at sprænge penge med et kamera, der optager 4K-video. Kort sagt, uanset om du vil lave simple livestreams fra din bærbare computer eller mere polerede produktioner, er du sikker på at finde et videokamera til dit behov og dit budget her.

Bemærk, at hvis livestreaming er en prioritet (som måske er for nogen, der er interesseret i YouTube-vlogging), har du muligvis brug for yderligere hardware ud over et kamera. Jeg vil inkludere forslag til det, såvel som andet tilbehør, der skal overvejes, efter kameraernes detaljer.

DJI OM 4 videokamera

Heldigvis behøver folk, der leder efter et godt videokamera, normalt ikke lede langt. Uanset om det er iPhone eller Android, er brug af en smartphone til at optage optagelser til din vlog sandsynligvis den nemmeste vlogging-kamera mulighed for de fleste mennesker til optagelse og livestreaming. Men det, der kan gøre selv god video dårlig, er kamerarystelser. En tre-akset stabilisator, også kendt som en gimbal, vil give billedstabilisering for at sikre, at alt, hvad du optager, ser pænt og glat ud.

DJI's OM 4 (tidligere kaldet Osmo Mobile) leverer stabiliseringen ved hjælp af den samme teknologi, som du finder på dens kameradroner. Den har det samme kompakte, lette foldedesign for nem rejse som den tidligere model. Den har de samme kontroller, hvilket gør enhåndsbrug til en leg. Og den har stadig et indbygget batteri til op til 15 timers brug. Det nye er, hvordan du monterer din telefon.

Logitech StreamCam videokamera

Uanset om du ønsker at lave en hurtig vejledning fra din computer, vil streame dig selv, mens du spiller eller noget derimellem, er den enkleste mulighed for din vlog et kompakt kamera, der ikke behøver at flytte sig fra din computer. Ja, vi taler om det ædle webcam. Sandt nok vil du ikke være i stand til at bevæge dig for meget rundt, men dette vlog-kamera er stort set en plug-and-play-oplevelse, fordi du ikke har brug for en encoder.

Med mange flere mennesker, der arbejder hjemmefra og stoler på videokonferencer i det forløbne år, blev gode webcams svære at finde. For pokker, selv middelmådige er svære at finde lige nu. Vores bedste valg til vlogging er Logitech StreamCam til $125, fordi det er specialbygget til streaming med op til 1080p ved 60fps. Og dette billige vlogging-kamera er designet til at blive monteret vandret eller lodret.

GoPro Hero 9 Sort videokamera

Fra det lille vandtætte design til dets utrolige billedstabilisering til dets fremragende videokvalitet er Hero 9 Black et af de mest alsidige GoPro-kameraer, du kan få til at skabe YouTube vlog guld. Du kan bruge GoPro Hero Black som studiekamera, men det er virkelig et actionkamera lavet til videooptagelse på farten.

Tilføjelse til argumentet til fordel er Mods designet til at gøre Hero 9 Black endnu mere vlogging-venlig. Den primære Media Mod er et hus, der tilføjer en retningsbestemt mikrofon samt et 3,5 mm eksternt mikrofonstik til yderligere mikrofonindgang, en HDMI-udgang og to kolde sko. Display- og lysmods kan derefter sættes ind i skoene for at gøre dine billeder lysere og lade dig se dig selv, når du er foran kameraet. Og hvis du vil livestreame, kan du gøre det gennem GoPros mobilapp. Jeg anbefaler at købe det fra GoPro i øjeblikket og drage fordel af den nuværende aftale, der slår prisen ned til $350 ($100 i rabat), hvis du tilmelder dig et års cloud-lagringstjeneste, der er inkluderet i den pris.

Mevo Start videokamera

Mevo Start lader dig skabe udseendet af en multikamera-optagelse med et enkelt lille kamera. Det lader dig streame 1080p-video live til alle større platforme med det samme med Mevo-appen i op til 6 timer uden en ekstern strømkilde. Den kan også samtidigt optage højkvalitets 1080p-video til et microSD-kort i kameraet.

Livestreaming kan foretages ved at forbinde både en mobilenhed og kameraet til det samme Wi-Fi-netværk, eller du kan oprette forbindelse direkte via Wi-Fi til kameraet og bruge din telefons LTE mobilt bredbåndssignal til at streame. Eller du kan bruge en power-over-Ethernet-adapter til at forsyne kameraet med strøm og streame med en kablet forbindelse. Mevo Start har også NDI HX indbygget i kameraet, der fungerer på dit netværk med enten en kablet eller trådløs forbindelse.

Sony ZV-1 videokamera

Sony forvandlede sin RX100 entusiast compact til et godt kamera til vlogging med hurtigere autofokus og en hurtig måde at defokusere baggrunde på. Det giver dig en stor billedsensor og en lysstærk linse for bedre videokvalitet, selv når du arbejder med svagt lys. Dette Sony-kamera har en flip-out LCD-skærm, så du kan se dig selv, når du optager. Den har et håndtag og mikrofoner, der er bedre egnet til selfies. Og Sony ZV 1 har også en ren HDMI-udgang, så du ikke har kameraindstillinger og info i din video, hvis du udsender til en ekstern optager, encoder eller skærm.

Du kan læse på LuminaBlog om netbutikker, hvor du kan købe spejlreflekskamera, digital kameraer, 4k-kameraer, film kameraer, vlogg kameror m.m. Læs også anmeldelser på Geekbuying.

Mere Netbutikker