Hvilken slags gaming bærbar har jeg brug for?

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

De seneste bærbare kraftcentre kan alt, hvad et stort desktop-gamingsystem kan med deres multicore CPU'er, den nyeste Nvidia RTX 30-serie og AMD Radeon RX 6000-serie GPU'er og hurtige NVMe SSD'er. Du kan endda finde konfigurationer med masser af RAM og superhøjopløselige skærme... selv bærbare computere med mekaniske tastaturer.

Gaming bærbare computere har stort set omgået siliciummanglen, selvom det har fået producenterne til at fokusere på avancerede tilbud. Det betyder, at mellemklasse- og budgetmodeller kan være lidt mere sparsomme. Men der er i det mindste modeller nok til at imødekomme efterspørgslen. Uanset hvad du leder efter, bør du finde den rigtige bærbare computer til dig her, eller tjekke LuminaBlog.dk for mere information.

Hvad er den vigtigste komponent i en gaming laptop?

Når det kommer til spil, er det åbenlyse svar grafikkortet, men det er her, tingene er blevet lidt mere komplicerede på det seneste. Da GPU-ydelsen nu er så stærkt afhængig af køling, skal du være opmærksom på, hvilken watt et grafikkort er begrænset til, og hvilken slags etui det passer ind i.

Som vi sagde ovenfor, vil en RTX 3080 i et 18 mm kabinet yde meget langsommere end en i et meget større kabinet med plads til mere kraftfuld køling.

CPU'en i en gaming bærbar computer

Skal jeg være bekymret for, hvad CPU'en i en gaming bærbar computer er? Det afhænger virkelig af, hvad du vil gøre med din bærbare computer. Med en AMD Ryzen-chip med 8 kerner og 16 tråde kan du udføre en masse produktive opgaver på farten, men ærligt talt kommer det ikke til at være til stor nytte, når du spiller. Det er en af ​​grundene til, at Intel lancerede sine Tiger Lake H35 crisps. Disse er quad-core CPU'er med 8 tråde, men de er clocket så højt, at de leverer avanceret spilydelse, når de er parret med en RTX 3070.

Hvad er den bedste skærmstørrelse til en gaming bærbar?

Dette spørgsmål har nok den mest umiddelbare indflydelse på dit valg af sag. Valget af skærmstørrelse dikterer dybest set størrelsen på din bærbare computer. En 13-tommer enhed vil være en tynd og let ultrabook, mens et 17-tommer panel næsten garanterer arbejdsstationskvaliteter. Med 15 tommer er det den mest almindelige skærmstørrelse for bærbare gaming-computere.

Er paneler med høj opdateringshastighed værd for gaming bærbare computere?

Vi elsker skærme med høj opdateringshastighed, og selvom du ikke kan garantere, at din RTX 3060 vil levere 300 fps i de nyeste spil, vil du stadig se en fordel med hensyn til det overordnede udseende og følelse, når du bruger en 300Hz-skærm.

Skal jeg få en 4K-skærm til min gaming bærbare computer?

Nej. 4K gaming bærbare computere er overkill. De er fine til videoredigering, hvis du arbejder med 4K-indhold, men de er ikke det bedste valg til spil. Standard 1080p-opløsningen betyder, at de normalt langsommere mobile GPU'er garanterer høje billedhastigheder, mens virksomheder langsomt sætter 1440p-paneler ind i deres bærbare computere.

En 1440p-skærm tilbyder det perfekte kompromis mellem høj opløsning og rimelig spilydelse. Samtidig vil en 4K-laptop overbelaste din GPU og anstrenge dine øjne, mens du skeler til din 15-tommer skærm.

Hvor er de gaming bærbare computere med AMD-grafikkort?

Dit gæt er lige så godt som vores. Et par gaming bærbare computere tilbød RX 5000-serien kort, men de var tynde på jorden. AMD har dog lovet, at RX 6000, Big Navi mobile GPU'erne vil være på vej til gaming laptops i første halvdel af dette år, men indtil videre har vi ikke set dem i laboratorierne.

Hvilket mærke er bedst til gaming bærbare computere?

De bedste mærker til bærbare gaming-computere inkluderer Razer, Alienware, MSI, Asus og Acer. Der er dog en række virksomheder, der alle konkurrerer om titlen, lige fra budgetorienterede udviklere til avancerede industrier. At finde det bedste gaming bærbare mærke afhænger af, hvor meget du er villig til at betale, og hvor meget du værdsætter ekstra funktioner som mekaniske tastaturer og RGB-belysning i dit etui. Alienware laver for eksempel nogle utrolige enheder med disse funktioner, men til en betragtelig præmie - hvorimod Acers enheder er mere konservativt bygget, men til en lavere pris. Du kan også tjekke netbutikker for andet tilbehør som gaming headset og gaming mus.


Mere Netbutikker