Mest populære butikker for dametøj i Danmark

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

Dagens kvindetøj er en linje med ultimativ repræsentation af en kvindes kropssikkerhed, der vil gøre hende endnu mere stilfuld og glamourøs. Find om lektionerne af kvindetøj og de kardinalregler for påklædning i forhold til din kropsform, mens du læser videre.

Storm – Design Art Fashion

Indehaver Rasmus Storm har drevet denne modebutik i København for at fremhæve konstant udviklende koncepter og unikke kunstneriske udtryk. Tøj er af høj kvalitet og beregnet til shopperen, der kuraterer sin egen samling af forskelligartede, eksklusive stykker. Ud over tøj, har Storm en bred vifte af skønhedsprodukter, bøger, magasiner og udstillinger, der konstant ændrer sig, hver gang du træder ind i butikken.

Henrik Vibskov Boutique

Denne butik har eksisteret siden 2006 i København, og de tilføjede en i NYC i 2011. Dette er de eneste to steder i verden, hvor du kan se gennem uredigeret samling af Henrik Vibskov. Der er en bred vifte af stykker med en blanding af eklektiske designere og stilarter. Udover mode, sælger denne butik sko, hudpleje og make-up, bøger og magasiner. Hele kollektionen er kurateret med "nye, progressive og smukke stykker."

Ganni

Ledet af et mand og kone-team er Ganni engageret i planeten og skaber design, der understøtter deres tro. De bringer uventede detaljer og personlighed til den traditionelle skandinaviske stil. Tøj afspejler den afslappede kultur i Danmark og har til formål at fremhæve hver enkelt bærers individualitet.

Sommerstilen

Varmen er tændt! Træk på dine khakis og den almindelige skjorte. � åh, prøv ikke engang at. Almindelige t-shirts er for kedelige til at slå varmen. Få last og gør det gennem farver. Sommer handler om skøre mønsterblandinger, vilde og eksotiske farver. Prøv nogle batikker eller broderede stoftoppe, unikke mønstrede nederdele eller tøj, der er rigt på farvede smukke flæser. Hvis du stadig vil holde fast i dine jeans, så sæt dem sammen med en off-shoulder tunika som cover up.

Den enkle, men elegante stil

At klæde sig sexet ud er ikke altid ensbetydende med mikro-mini-nederdele og superstramme tube toppe. Prøv et frækt klassisk look. Gør det løst, ikke stramt. Fuldskørt, ikke gribende. Smigr løsheden af ​​en længere kjole med fuld nederdel, der passer til din højde, og vær ikke bange for at skille sig ud. Magere og høje kvinder vil se godt ud på kjoler med bælte med stive læg, der er så fyrrer-look.

Muntre op stil

Hvem siger, at kun børn kan klæde sig sødt og funky? Træk 8 til 10 år fra din rigtige alder med farverig, swooshy kjole, der vil få dig til at føle dig danse på Mary Poppins måde. Det er okay at klæde sig sødt og funky, så længe du ved, hvor du skal have det på og det rigtige tilbehør til det.

Enestående fund

Den perfekte måde at gøre et fashion statement på er at prøve dametøj, der er hot og vil virke unikt dit. Blomster- og metalnitter er klassiske udsmykningskombinationer til det usædvanlige stof.

Form op!

Tildækning er ikke smigrende. Og brede stofflader understreger kropsform og størrelse. Bare ryg, knælang eller kortere nederdel, toppe med v-hals og trekvart ærmer t-shirts vil hjælpe dig med at vise noget form. Det mest flatterende med dametøj er jeans med lige ben eller støvler, der sidder på dine hofter, din talje eller lige under hoftebenet. Og husk, at fyldige, runde former på toppen og bunden vil få dig til at se lidt mere rund ud.

Rød advarsel!!!

I enhver kvindes tøjdagbog er rød en klassisk farve, som aldrig har kedet nogen. Den legemliggør kraft, modig selvtillid og certificeret trickeri til figursmigrende på grund af dens dybere nuancerede inkarnation. Den har også en fantastisk kraft til at absorbere lys og skjule mørke.

Bær sort, når du er i tvivl

Sandt nok får sort alle til at se slankere ud. Det er den sikreste farve at være i. Bemærk dette, sort vil aldrig falme i modesproget, især ikke sammen med tøj til damer.

Se godt ud i et skift

Shift-kjoler har en slankende effekt, fordi de er konstrueret med pile ved brystet og sømme, der forbedrer kurve og taljeform. De fleste skiftekjoler er enten knælange eller kortere. Men begge længder giver den samme universelle slankeeffekt.

Der har du det. Jeg håber, at jeg gav dig nogle nyttige tips og lektioner om dametøj. Så tag tøj på og føl dig godt i enhver størrelse!

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, de bedste tøjdampere, entremøbler som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskellige billigt tøj, billigt arbejdstøj, tøj til kvinder, træningstøj mænd, dametøj udsalg, herretøj startpakke, bæredygtighed, bæredygtigt tøj, økologisk babytøj, modetøj kvinder, tøj til piger, billigt tøj, tøj outlet, sportstøj, jogginsæt, løbetøj, gymnastiktøj, dametøj, herretøj osv.

Mere Netbutikker