Sådan finder du billig babytøj

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

En fantastisk måde at mindske omkostningerne på er at finde måder at få billigt babytøj online og i nærheden af ​​dig. Vi ved alle, at babyer vokser som ukrudt, hvilket betyder masser af udvokset tøj og hurtigt stigende tøjomkostninger. Som forælder til et hurtigt voksende barn, køber jeg tøj næsten hver måned, ikke kun hver sæson.

Min datter bliver sandsynligvis næsten seks fod. Og hun er mærkeligt proportioneret til et barn lige nu, med brede svømmeskuldre og en lang torso. Så for mig har det altid været en kamp at finde tøj, især billigt babytøj.

Denne guide deler nogle af mine yndlingsmetoder, jeg har brugt til at købe babytøj online og have flere penge i lommen.

Shop på Amazon

Amazon er et af de bedste steder at købe billigt babytøj online. Forhandleren er et must-stop, hvis du har brug for flere af én vare, såsom trøjer, sokker eller undertrøjer.

Amazon fører også adskillige forskellige mærker, som du kan vælge imellem. På den måde behøver du ikke at handle i forskellige butikker bare for at få alt det tøj, din baby har brug for.

Hvis du er Amazon Prime-medlem, modtager du gratis forsendelse, så det er ikke nødvendigt at bruge et bestemt beløb for at spare på fragten.

Til sidst, hvis du er en vordende mor, er Amazon et af de bedste babyregistreringswebsteder, du kan bruge til din nye lille. De sender dig en gratis velkomstboks til en værdi af $35, der inkluderer et babytæppe, flaske, bleer og servietter.

Hvis du opretter et register på Amazon, tilbyder de Prime-medlemmer 15 procent rabat på kvalificerede varer, når du køber dem. Denne fordel giver en ekstra mulighed for at få billige babyting online og spare penge.

Shop genbrugsbutikker

Genbrugsbutikker eller konsignationsbutikker er et must-stop for at shoppe tøj, især babytøj. Min datter bar udelukkende Target-tøj og genbrugsbutikstøj i de første 18 måneder af sit liv.

Den største ulempe ved at handle i en genbrugsbutik er, at du skal søge grundigt for at få den rigtige størrelse og det tøj, du ønsker, at din baby skal have på. Men de er guldmine, når du finder det tøj, din baby har brug for.

Vi har en baby-genbrugsbutik i nærheden, og de sælger kun babytøj og babyartikler. Jeg har været i stand til at købe en hel garderobe til min datter for mindre end $20.

Nogle genbrugsbutikker vil give dig butikskredit eller rabat for at donere varer. Så du kan donere det tøj, din baby er vokset ud af, og optjene kredit for at købe deres nye garderobe. Ved at gøre dette kan du spare tonsvis af penge.

Tøjbytte

Har du familiemedlemmer eller venner, der har børn, der er lidt ældre end din baby? Eller måske har I alle flere børn og en masse ekstra tøj derhjemme.

Hand-me-downs er fantastisk, men hvis du har en dreng og en pige, fungerer hånd-me-downs måske ikke. Byt i stedet gammelt tøj med en ven, der har piger, der er lidt ældre end din.

Du kan også bytte med et familiemedlem, der har brug for drengetøj, men kun har pigetøj.

Denne mulighed er en fantastisk måde at holde tøj væk fra lossepladser, få babytøj gratis og hjælpe andre. Det er en kæmpe gevinst i min bog.

Sælg brugt tøj lokalt

Har du tøj, som din baby ikke længere kan have på? Prøv at sælge dem for at tjene penge til at købe det nye tøj, du har brug for.

Du kan sælge varer lokalt på Craigslist, Facebook Marketplace, OfferUp og andre lokale muligheder. Læs vores guide her for at lære, hvordan du maksimerer profit ved at bruge salgsapps.

Det er også muligt at sælge babytøj til en babybutik eller videresalgsbutik. Du får måske ikke så mange penge tilbage, men de giver typisk dig højere butikskredit, som du så kan bruge til at finde babytøj i butikken.

Butikssalg

Hvis du ikke kan lide at købe brugt, kan du stadig spare penge og få billigt babytøj. Den bedste måde at gøre dette på er at shoppe udsalg.

Salg af babytøj sker normalt ved hver sæsonskift og i helligdage som jul, mindedag og den fjerde juli.

Hvis du vælger at shoppe rundt på sæsoner, er det bedst at købe tøjet i slutningen af ​​sæsonen og købe frem. For eksempel, når sommertøj kommer på udsalg, af dem en størrelse eller to større til næste år.

Denne metode er perfekt, hvis din stat oplever alle fire årstider. For os har vi sparet hundredvis af dollars på jakker, støvler og frakker bare ved at shoppe i slutningen af ​​sæsonen og købe frem.

Undgå kollektioner

Vil du købe billigt babytøj, bør du undgå designerkollektioner. Selvom dette tøj utvivlsomt er sødt, og der er måder at spare penge på det, kan det koste en lille formue at købe dem til fuld pris.

Vent i stedet, indtil du ser disse samlinger i genbrugsbutikken eller forsendelsesbutikkerne. Sikker på, det kan betyde, at din baby bærer tøj, der "ikke længere er i stil/sæson", men samlet set vil du spare mange penge, og tøjet vil stadig være moderigtigt.

Igen er der intet galt i at klæde din baby godt på og have den til at se sød ud. Men at gå i gæld eller bruge hundredvis af dollars på ting, de hurtigt vil vokse fra, er ikke den bedste brug af dine penge.

LuminaBlog.dk kan du finde anmeldelser tøj, træningstøj, de bedste tøjdampere, entremøbler som du kan købe hos forskellige netbutikker. Der er også forskellige træningstøj kvinder, træningstøj mænd, babytøj udsalg, babytøj startpakke, bæredygtighed, bæredygtigt tøj, økologisk babytøj, populære tøjmærker, træningstøj, træningssæt, sportstøj, jogginsæt, løbetøj, gymnastiktøj osv.

Mere Netbutikker