Hvilket keyboard skal jeg bruge til gaming?

  • Date posted3 weeks ago
  • AfAf Virginia

Den rigtige mus og tastatur skal være behagelige og præcise, og for nogle er det visuelle lige så vigtigt. I denne artikel vil vi diskutere de detaljer, du bør overveje, og logikken bag at købe den rigtige kombination til dig og de spil, du vil spille. Hvis du er nysgerrig efter nogle af de bedste tastaturer og mus på markedet, så tjek denne artikel om de ti bedste gaming-tastatur- og muskombinationer. LuminaBlog.dk giver dig flere spændende artikler omkring gaming keyboards og lignende.

Hvad er et mekanisk gaming keyboard?

Generelt er mekaniske tastaturer hurtigere og mere holdbare end deres modstykker. De er også normalt tilpasselige og nemmere at holde rene og intakte, da hver nøgle kan fjernes og udskiftes efter behov. Du kan trykke på flere taster hurtigere end med et ikke-mekanisk tastatur, og det samlede antal tastetryk - et tastaturs evne til at registrere flere taster samtidigt eller hurtigt efter hinanden - er meget højere.

Mekaniske tastaturer er kendt for at registrere tastetryk hurtigere end et standardtastatur. Når du er i spillet og trykker på taster for at bruge en evne, kan tid virkelig være af afgørende betydning. Hvor mange gange har du svoret på, at du trykkede på en tast, blot for at opdage, at evnen enten slet ikke forsvandt eller var et halvt sekund forsinket? Denne form for forsinkelse er afgørende i både konkurrence- og fritidsleg. Under hver nøgle er en "switch", der består af en base, en fjeder og en aksel. Når du ser på fjedrene på dit keyboard, er det vigtigt at vide, at switches adskiller sig fra hinanden på mange måder, lige fra mængden af ​​kraft, du skal bruge for at trykke tangenten helt ned, til den lyd, som tangenterne laver, når de trykkes ned.

Valg af det rigtige gaming keyboard

At vælge det rigtige tastatur til dit setup behøver ikke at være en kedelig opgave; tastaturer kommer i alle former, farver og størrelser. RGB-belysning er meget populær blandt gamere. Nogle tastaturer kan endda lyse i farver, der matcher de karakterer, du spiller i spillet. Dette kan virkelig fordybe gameren i spillet og er meget visuelt stimulerende og tiltalende. Uanset om du foretrækker et kablet eller trådløst tastatur, farverigt eller minimalistisk, er der et tastatur, der vil passe smukt ind i din nuværende indretning.

Men ethvert mekanisk tastatur af høj kvalitet er ufuldstændigt uden en mus, der kan følge med eller som du kan købe på diverse netbutikker hvilket kan endda overgå dine forventninger.

Hvorfor bruge en gaming mus sammen med keyboard?

Når du sammenligner konsolspil med pc, er der mange åbenlyse forskelle mellem de to systemer. Følsomhedsniveauet for en controller påvirker primært, hvor følsomme tommelfingerstikkene er over for fingerbevægelser, og hvordan de overføres til skærmen. Musen er meget mere kompliceret og introducerer et helt nyt område for følsomhed: DPI eller "dots per inch." Kort sagt måler DPI hastigheden og nøjagtigheden af ​​din markør. Jo højere din DPI-værdi er, jo mere bevæger din markør sig rundt på skærmen, når du bevæger musen. DPI og softwarefølsomhed er ikke det samme, så det kan være en udfordring at finde den perfekte kombination til dig, og endda ændre sig for hvert spil, du spiller.

Mange spillere antager, at en højere DPI automatisk er bedre end en lavere DPI, fordi du vil være i stand til at bevæge dig hurtigere, men det er ikke så enkelt. Spillemus bliver altid annonceret som værende i stand til at opnå en meget høj DPI. Det er et af de største salgsargumenter for en gaming-mus, men det er ikke rigtig den bedste indikation af, om en mus er den rigtige for dig.

Hvis du spiller målintensive spil, ønsker du ikke nødvendigvis, at din mus skal reagere uberegnelig og dramatisk på hver eneste lille bevægelse. Det kan dog være en fordel, hvis du kan sigte konsekvent med små bevægelser. Mange gaming mus tilbyder spillere muligheden for at skifte mellem DPI-indstillinger med et enkelt klik med musen. Forskellige spil – og endda forskellige våben inden for samme spil - er nemmere at ramme afhængigt af DPI-niveauet, så nogle gange skal du hurtigt kunne skifte mellem en højere og lavere DPI. I spil som Overwatch, hvor du kan skifte karakter når som helst under en kamp, ​​kan denne funktion forbedre din sigtepræcision drastisk.

Brug af flere knapper og vægtindstillinger

Knapperne og vægtindstillingerne på din gamingmus skal ikke ignoreres. Personligt foretrækker man en mus med to ekstra knapper: En til tryk og tal og en til at sidde på hug. Dette fungerer beds fordi det er de knapper, der oftest klikkes på, og at klikke på dem på min mus giver mere frihed til at bruge knapperne på tastaturet til andre færdigheder og bindinger. Heldigvis for dem, der foretrækker flere knapper på deres mus, er der mange muligheder på markedet.

Vægten af ​​din mus kan også spille en rolle: Letvægtsmus bevæger sig hurtigere end tungere modeller. Men tungere mus øger friktionen, hvilket giver dig mere kontrol over dine bevægelser. Ideelt set leder du efter en mus, der hverken er for let eller for tung til at opnå en god balance mellem hastighed og stabilitet.

Betydningen af ​​ergonomi på dit gaming keyboard

Noget, der måske er endnu vigtigere end noget andet, er din komfort. Ingen vil nyde at bruge en mus, der tvinger dem til at holde deres hænder, arme og fingre i unaturlige og ubehagelige positioner. Dette kan føre til helbredsproblemer som karpaltunnel i det lange løb, og det kan absolut undgås.

Overvej at lede efter en ergonomisk mus. Du skal altid kigge efter en mus, der ligger godt i hånden og er nem at gribe. Brug af en ergonomisk mus vil reducere muskelbelastning og generel ubehag under spil.

Gaming tastaturer kan også være ergonomiske, og at finde et tastatur, der matcher din ergonomiske mus, vil maksimere fordelene. Nogle tastaturer har specielle hvileområder til dit håndled, andre er delte, og nogle er endda buede, så dine hænder er i den mest naturlige position. Der er en række ergonomiske tastaturer og mus at vælge imellem.

Mere Netbutikker