0 firmaer

Energi

...

  Explore all Energi:

   Energi

   Vi behøver Energi til at tænde vores udstyr i huset og sørge for en behagelig varme i hjemmet. Energi er fællesnævneren for at alt der inkludere El, Fjernvarme og Gas som vi bruger til holde vores hjem varme og i gang. Hvis du vil have et komfortabelt liv behøver du energi. På denne side kan du læse meget mere om hvad det indebærer, og hvilke udbydere der findes på området. Forskellige områder, forskellige leverandører og udbydere kan være små eller store, fælles er at du behøver deres services for at kunne holde dit hjem i gang.

   Du betaler efter forbrug, normalt betaler man et aconto beløb forud for så at aflæse målere en gang om året, eller måske oftere afhængig af din leverandør, har du betalt for lidt må du naturligvis efterbetale, men har du haft en mild vinter eller brugt mindre strøm, ja så får du penge tilbage. Indtil for få år siden var området præget af få udbydere og monopol, i dag er der sket en forandring og du kan købe energi af mange forskellige udbydere og f.eks. strøm køber du fra forskellige elselskaber. Du kan også vælge mellem forskellige typer af energi. Der findes energi i mange former, i Danmark er vi meget fokuseret på miljøet og du kan derfor købe energi fra forskellige kilder. Din energi kan komme fra f.eks. Sol, Vind, Kernekraft, Biogas, bølger eller tidevand. Mindre end 20% af al energi i Danmark er nu leveret af Kulkraftværker, og tendensen er at mere og mere energi leveres fra Grøn energi.

   Der findes forskellige udbydere af energi, og der findes også lavpris, der findes en stigende konkurrence på udbuddet af strøm i Danmark, men man skal huske at kontrollere sine priser efter de billige introduktionstilbud, når prisen normaliseres efter en tid er det måske slet ikke så billigt mere. Hold øje her på siden med andres oplevelser fra forskellige elselskaber.

   Grøn Energi er de senere år vundet mere og mere ind, vi danskere er miljøbevidste og har en holdning til hvordan vi belaster naturen. Heldigvis kan man sige, og vi er derfor også blandt de førende nationer i udbredelsen af grøn energi. Grøn energi er leveret til dig fra Vind, Vand og Sol, ligesom også Bjerg og Jordvarme er kilder til grøn energi. Der findes i dag selskaber, der udvinder varme fra jorden og leverer den til forbrugerne en god måde at udnytte jordens ressourcer, hvis du er interesseret i Grøn energi så kig med her, læs hvad andre mener og har oplevet. Få glæde af andres erfaringer og del gerne dine egne.