0 firmaer

Forsikring

...

  Explore all Forsikring:

   Forsikring

   Vi tegner forsikringer for at sikre os mod uventede udgifter i tilfælde af uheld. Det kan være udgifter i form af ulykker, skader, indbrud og så videre. Nogle forsikringspolicer er obligatoriske, men mange valgfrie. Et eksempel på en obligatorisk forsikringstype er ansvarsforsikringer for motorkøretøjer, omvendt er du ikke forpligtet til at have rejse-eller indbo forsikring og af økonomiske årsager er der en del, der fravælger de frivillige forsikringer.

   Der er mange forskellige slags forsikringer. Vi vil gerne sikre dig en bedre forståelse af de forsikringspolicer, der er tilgængelige for dig. Derfor kan du i de følgende afsnit få et overblik over de forskellige muligheder.

   Forsikringer til din bolig/hjem
   Indbo- og boligforsikringer tegnes for at dække omkostningerne ved potentielle skader på din ejendom. Det kan være skade ved brand eller naturkatastrofer, men også skader fra indbrud. Nogle eksempler på forsikring for din bopæl/dit hjem er hus og brandforsikringer, glasforsikring og indboforsikring. Derudover, hvis du bor i en husbåd, er det muligt at tegne en særlig husbåd forsikring.

   Insurance for you as a person
   Some personal insurance policies that you can take out in your name are life insurance, legal expences insurance, funeral insurance, student insurance, the liability insurance, health insurance, all-in-1 insurance and dental insurance. Each form of insurance serves a unique purpose.

   Forsikringer for dyr
   Udover forsikring for dig selv, kan du også tegne forsikring for dit Kæledyr. Den mest populære forsikring for dyr er hunde forsikring og katte Forsikring. Har din hund brug for en dyr medicin eller får din kat behov for kirurgi, omkostninger som disse er ofte delvist dækket af forsikring.

   Forsikring af køretøjer
   Kørsel indebær risiko for skader. Dette kan være du selv forårsager uheldet ved en fejl, men skylden kan naturligvis også ligge hos modparten. Det kan være vejen er ringe og uheldet er ude. Ved at betale for køretøjets forsikring, vil dit forsikringsselskab dække skaderne på både dit køretøj og også en evt. modparts. Nogle eksempler på forsikringer, der kan tegnes på køretøjer er: Ansvars forsikring for Bil, Motorcykel, Båd, Campingvogn eller Lastbil og som tillæg kan du tegne en kasko forsikring.

   Forsikring for ferier og fritid
   Vi vil helst ikke forestille os det, men i løbet af ferien kan uheldet være ude, det kan være i forbindelse med sygdom, mistet bagage eller andre uheld på turen, måske er du på vinterferie og bør tegne en skiferie forsikring så du beskytter dig mod udgifter hvis uheldet er ude på skipisten, men det kan også være dykkerferien eller turen til bjergene der skal dækkes så du kan rejse uden bekymringer.