0 firmaer

Autoservices

...

  Explore all Autoservices:

   Autoservices

   Det kan være rigtig dejligt at have en lejebil til rådighed i visse situationer, eller tilmed nødvendigt. Ikke bare er det praktisk men det kan bestemt give dig mange gode ekstra oplevelser på ferieturen. Er du forretningsrejsende og skal fra A til B og behøver en god stabil og hurtig transport form er bilen også det naturlige valg. Det er bare ikke helt så simpelt som det lyder. Læs videre her og find ud af, hvordan vi hjælper danske virksomheder og forbrugere til at træffe de bedre valg.

   Billeje, hvornår er det interessant? At leje en bil kan være en god løsning i mange situationer, naturligvis når du er på ferie og vil have oplevelser, der ikke lige er uden for hotellets svingdør, men også når du måske skal til og fra lufthavnen eller på besøg i et andet land og skal hilse på venner eller familie dér er det praktisk. Du vil måske ikke bruge dine sammensparede feriedage på at rejse med tog eller vente på busser. Derfor booker du en bil inden afrejsen så du er sikker på at der står en bil klar til dig når du lander.

   Andre situationer, hvor det er en god ide at leje en bil er når du står uden bil et par dage, måske er din egen bil på værksted, måske har din kone taget den til jobbet i Jylland eller du skal måske på forretningstur med andre og vil ikke benytte din egen bil. Til sidst kan det naturligvis også være praktisk med en lejebil når du flytter eller har købt nyt køkken og skal transportere alle kasserne hjem. I stedet for at leje en dyr transport løsning med chauffør løser du nemt og billigt opgaven med en lejebil.

   Men det med at leje bil er ikke nødvendigvis så simpelt som det lyder, det kan tusindvis af turister og forretningsfolk før dig tale med om, der er et utal af kendte og mindre kendte faldgrupper og problemer når man lejer bil. Bare for at nævne nogle af dem er der forsikringerne og selvrisiko, der er kilometerne du må køre, ekstra gebyrer på alt fra barnestole til vinterdæk og GPS, der er diskussioner om skader der er opstået på bilen inden du fik den og som du pludselig står ansvarlig overfor. Derfor har sørget for at lave en liste her over firmaer der udbyder disse services og du kan læse hvad andre har oplevet, træf en beslutning når du har læst hvad andre mener og lad dig ikke narre til ærgerlige oplevelser, der kan ødelægge den ellers så gode feriestemning.

   Ikke alle udlejningsfirmaer er lige reelle desværre, det er bare nogen gange virkelig svært at gennemskue. Stå ikke alene med dine overvejelser søg hjælp, her på DanskeAnmeldelser har vi sørget for du kan træffe en beslutning på et oplyst grundlag, læs andres oplevelser, læs om det du gerne vil undgå, eller det du gerne vil opleve. Læs om den ekstra gode service og den forfærdelige oplevelse.

   Der er ikke langt mellem de to, hjælp dig selv, læs anmeldelserne her på siden og hjælp andre, skriv om dine egne oplevelser, hvad enten du har oplevet det på ferie, når lejer i lufthavnen, leaser en bil for længere eller kortere tid eller du måske har en bil i forbindelse med dit job.